Live EP Release

Hallo iedereen

Op 6 juni 2018 zullen wij onze live opgenomen EP uitbrengen op Spotify. Dit hebben wij afgelopen januari opgenomen in de Lullabye Factory in Amsterdam, volledig analoog zonder bijkomst van digitale apparaten. Hier is het ook gemixed en de mastering is gedaan door Wessel Oltheten die ook onze eerste single “I Know She Knows” heeft gedaan. De fysieke release was op 21 april op Record Store Day in de Popeye in Alkmaar waar wij ook een live set hebben gespeeld en wat nieuw werk lieten horen.

Op 7 juni spelen wij op het Plugged Festival op de TU in Eindhoven, waar ook Mozes and the Firstborn, Velvet Itch, Peer en nog meer acts komen! Toegang is gratis.

Klik op deze link om een pre-save op Spotify te krijgen. Het album zal dan automatisch worden toegevoegd aan je Spotify bibliotheek.