Release Fest HAL25

We zijn heel trots dat wij kunnen aankondigen dat we onze eerste single ‘I Know She Knows’ zullen releasen tijdens ons eigen, zelf georganiseerde Release Fest in HAL25, Alkmaar. Om deze gebeurtenis te vieren hebben wij verschillende kunstenaars en artiesten uitgenodigd die ons deze avond zullen ondersteunen met hun optredens en kunst. We hopen dat je dit evenement leuk lijkt en je dat je langskomt 13 mei! Check t evenement met een uitgebreide beschrijving hier:

RELEASE FEST MR STONE AND THE BLACK DOGS @ HAL25

Zoals hierboven staat omschreven vieren we het evenement met verschillende acts en artiesten. We hebben hen uitgenodigd omdat we hun kunst/muziek leuk vinden en we hopen dat jij dat ook vindt! De volgende acts ondersteunen ons:

UNCLE JIMMY
PONCHO
MARIJN ZWART
SCIENCE PARK SOUND SYSTEM
CASPER HORN

En anderen!

Het feest begint om 19:00 en is afgelopen om 01:00 uur. Tussen 19:00 en 20:00 uur is er in “De Huiskamer” ruimte om zelf wat muziek te laten horen, of om met anderen wat te spelen, dus neem ook vooral je creatieve zelf mee. Daarna trappen de acts de avond af. Science Park Sound System zal de HAL omtoveren van RockClub in TechoClub en daarmee de avond waardig afsluiten.

We hopen je te zien en ontmoeten in de HAL 13 mei!

HAL25 is een creatieve hotspot in Alkmaar. Check hier de locatie en hun andere activiteiten:

HAL25