Wat een weekend!

We zijn met van alles en nog wat bezig geweest, hier een update!

Slag om Hoogwoud

Afgelopen vrijdag speelden wij tijdens Slag om Hoogwoud in JC Pardoes met twee andere bands. Ondanks dat wij niet hadden gewonnen speelden wij goed en hadden wij een leuke avond.

Benefietconcert B3

Zaterdag speelden wij bij een benefietconcert, vandalen hadden een lokale kinderboerderij gesloopt. Wij waren vereerd om hier te mogen spelen, in de B3. DE avond was een groot succes en er is veel geld opgehaald. Net als de andere acts gaven wij een zo goed mogelijk optreden!

Videoshoot

Tussen de optredens door hadden wij ook nog filmopnames van onze videoclip die binnenkort uitkomt. Het filmen was ontzetten leuk en wij waren verkleed als…daar moet je nog even op wachten! Kunnen jullie raden welk bandlid er achter de lamp staat?