De avond van de Rob Acda Award!

Zoals jullie weten speelden wij afgelopen vrijdag in het Patronaat in Haarlem tijdens de Rob Acda Award! Verdorie, wat een ervaring was dat! Het was ons grootste optreden ooit en wij voelden ons vereerd! Ondanksdat wij niet hadden gewonnen was het een geslaagde avond Familie en vrienden, bedankt voor het kijken!! Voor de foto’s check Dale Beerlings’ Royal Badness:

HIS ROYAL BADNESS

De avond begon met het trekken van lootjes om de speeltijden te bepalen. Wij moesten als tweede, dus om 20:30 spelen. Dit was best vroeg en wij waren bang dat er niet genoeg publiek zou zijn maar gelukkig was dat niet het geval. Je kunt hier een compilatie van ons optreden zien, gefilmd door Wim Glas en gepresenteerd door P.P. Fischer:

ROB ACDA ROCK OF MR STONE ON YOUTUBE

De wedstrijd werd gewonnen door Total Seclusion! Een hardcore-punkband die een energieke show gaf met een politiek tintje. De zanger kwam op met een Amerikaanse vlag en een masker van Donald Trump. Wij weten niet waarom maar het was grappig om te zien. Zij pakten de zaal meteen in met hun show. Ze zullen prima passen in Bevrijdingspop met hun energieke muziek en wensen ze veel succes in de finalel!

Bekijk Total Seclusion hier:

FACEBOOK TOTAL SECLUSION